Разпродажба!

Безжичен микрофон тип брошка Saramonic UwMic9 приемник и предавател

539лв.

Transmitter

 Channels: 96
 Groups: A or B
 Oscillator Type: PLL Synthesizer
 Frequency Range: 514 MHz – 596 MHz
 Reference Deviation: +/- 5 kHz (-60dBV, 1kHz input)
 Signal to Noise Ratio: 70 dB or more
 Spur Suppression: -60 dB
 Voice Delay: 12 ms
 Antenna: 1/4λ wire antenna
 Audio input connector: TX9:3.5mm mini jackHU9: none

TX-XLR9: XLR-3-11C type (female)

 Reference audio input level: -60dBV (MIC input, 0dB attenuation)
 Distortion: 0.5% or less
 Weight: TX9: Approx. 211.4g (excluding batteries)HU9: Approx. 338.2g (excluding batteries)

TX-XLR9: Approx. 138g (Excluding batteries)

 Battery: Two AA size batteries
 Dimensions: TX9: 170.9 x 63.5 x 30.0 mm
HU9: 254.0 x 52.0 x 52.0 mm
TX-XLR9: 105.5 x 43 x 34.7 mm
 Operating temperature: 0℃ to 50℃
 Storage temperature: -20℃ to +55℃

Receiver

 Channels: 96
 Groups: A or B
 Oscillator Type: PLL Synthesizer
 Audio output connector: 3.5mm mini jack
 Antenna: 1/4λ wire antenna
 Audio output level: -60dBV
 Headphone output level: 30mW (16Ω)
 Receiver frequencies: 514 MHz – 596 MHz
 Signal to Noise Ratio: 70 dB or more
 Voice Delay: 12 ms
 Reference Deviation: +/- 5 kHz (-60dBV, 1kHz input)
 Frequency response: 40Hz to 18kHz (+/-3dB)
 Distortion: 0.5% or less
 Spur Suppression: -60 dB
 Weight: 218.7g (Excluding batteries)
 Battery: Two AA size batteries
 Dimensions: 170.9 x 63.5 x 30.0 mm
 Operating temperature: 0℃ to 50℃
 Storage temperature: -20℃ to +55℃

Изчерпан

Add to wishlist
Add to wishlist
Saramonic микрофони

Описание

Безжичен микрофон тип брошка Saramonic UwMic9 приемник и предавател

Безжичен микрофон тип брошка Saramonic UwMic9 приемник и предавател. Системата за безжичен микрофон Saramonic UwMic9 Kit1 UHF осигурява стабилен звук без смущения в преносим, ​​компактен и евтин пакет. Тази система е идеална за DSLR видеография, полеви записи и интервюта, телевизионно предаване, ENG, осигуряващо надеждно аудио излъчване и запис. Системата включва безжичен приемник с възможност за монтиране на камера, безжичен предавател на корпуса и микрофон с клипс. Приемник (x1) Saramonic UwMic9 RX9 е вграден в камерата безжичен приемник. Той се отличава с широка превключваща честотна лента, лесен за четене LCD дисплей и инфрачервена синхронизация между предавател и приемник. Оборудван с функция за автоматично сканиране, RX9 може автоматично да търси налична честота на предаване. Жакът за слушалки позволява наблюдение в реално време или приемника чрез слушалки, особено полезно за камери, които нямат изход на монитора. Предавател (x1) Този компактен предавател UwMic9 TX9 използва кристално контролиран PLL синтезатор. Оборудван е с функция за заглушаване и микрофон от BMP тип. RF изходната мощност може да се превключва между висока, средна и ниска.

Безжичен микрофон тип брошка Saramonic UwMic9 приемник и предавател

Безжичната Omni Lavalier микрофонна система за монтиране на камера Saramonic UwMic9 осигурява на влогъри, мобилни журналисти и създатели на съдържание качествена, лесна за използване, гъвкава UHF система, която включва набор от сложни функции в рентабилно решение.

Създадени за суровия свят на производство, леките, изцяло метални компоненти включват предавател на бодипак с по-голям микрофон заедно с двуканален приемник, който е готов да се включи във вашия DSLR / без огледален фотоапарат, рекордер или смартфон ( с кабел, който се предлага отделно).

Двуканалната възможност на приемника ви позволява да разширите системата си в бъдеще с допълнителен предавател и микрофон (предлагат се отделно) за интервюта за двама души – без допълнителен приемник.

Лесен за работа с минимална настройка, UwMic9 ви позволява да заснемете ясна и естествена реч за проекти, вариращи от влогове в YouTube и сватбени видеоклипове до корпоративни спотове и интервюта.

Гъвкава работа за чист звук

Предавателят използва заключваща 3,5-милиметрова връзка, за да закрепи SR-M1 лавалния микрофон. Краткото натискане на бутона за захранване заглушава микрофона между кадрите.

Функцията за автоматично сканиране на UWMIC9 търси между 96 честоти, за да намери най-чистата налична честота за вас, докато вградената инфрачервена синхронизация прави свързването на предавателя и приемника бързо.

Лесно и бързо меню

Лесните за разбиране менюта и контроли, заедно с LCD дисплеите със задно осветяване, ви позволяват да правите бързи настройки при различни условия на осветление.

Предавателят TX9 може да приема микрофонни или линейни входове и предлага три избираеми нива на мощност на безжично предаване.

Най-високата настройка е предназначена за преодоляване на смущения в натоварена радиочестотна среда или когато обектът е по-далеч от приемника; по-ниските настройки спестяват енергия на батерията.

Изходи и управление

Изходът за слушалки на приемника позволява мониторинг на звука в реално време, особено полезен, ако камерата ви няма изход за слушалки. Захранването се извършва чрез AA батерии за до 6 часа живот на батерията.

Системата предлага максимално разстояние до 330 ’и поддържа до 8 микрофона наведнъж на снимачната площадка. Разширете системата си и направете повече За интервюта на улицата или ако трябва да предадете микрофона между няколко души, можете да добавите безжичен ръчен микрофон HU9.

Можете дори да приложите 48V фантомно захранване за кондензаторни микрофони. Богат избор от незадължителни изходни кабели (предлагат се отделно) ви позволява да свържете приемника към смартфони и таблети чрез Lightning или USB Type-C портове или TRRS изход за слушалки. Има и mini-USB кабел за екшън камери и USB Type-A кабел за компютри.

UwMic9 Kit1

Brand

Saramonic

Saramonic микрофони