Разпродажба!

Saramonic BLINK 500 B5 – безжичнa брошкa 1бр и двуканален приемник за мобилни телефони с USB-C

489,00лв. 415,00лв.

Add to wishlist
Add to wishlist


на 12 вноски по 40.85 лв.
Saramonic микрофони

Описание

Saramonic Blink 500 B5 е изключително компактна, лека и професионално звучаща безжична микрофонна система, създадена да се използва с мобилни устройства, които имат USB-C портове, като Android смартфони или таблети, компютри и др. Този комплект се доставя с единичен безжичен предавател с вграден микрофон, професионален захващащ се микрофон и двуканален приемник, който е толкова лек и ненатрапчив, че лесно може да се използва в ръчни кардани. Можете да поставите микрофон на 1 човек, но ако някога се наложи да поставите микрофони на 2 души, можете просто да добавите втори безжичен предавател (продава се отделно) и той ще работи перфектно с включения двоен приемник.

Малко тяло, огромен звук.

Saramonic Blink 500 B5 е невъзможно компактен и лек, но осигурява кристално чисто професионално качество на звука. Универсалният предавател се отличава с отлично звучащ вграден микрофон, който улавя гласовете перфектно. Достатъчно малък, за да се закопчава към риза или да се плъзне в джоб и достатъчно гъвкав, за да се постави на маса или подиум, или дори използван ръчен. Той също така работи като традиционен предавател на бодипак с включения професионален многопосочен микрофон със закрепване SR-M1, осигуряващ още по-професионално и незабележимо решение за микиране. Приемникът RXUC се включва директно в USB-C порта на вашето устройство и не изисква никакви батерии или зареждане за работа. Той също няма никакви контроли, с които да се суете. Просто го включете и той работи. Той е съвместим с широка гама продукти, които имат USB-C портове, от смартфони и таблети с Android до съвременни компютри Apple Mac и компютри с Windows, до Chromebook и дори таблетите iPad Pro 2018.

Толкова напреднал, че е без усилие.

Някои безжични микрофонни системи са сложни за работа и изискват подробни познания за техните менюта и настройки, но Blink 500 B5 е толкова технически усъвършенстван, че не може да бъде по-лесен за използване. Въпреки че има много малко контроли за настройка, зад кулисите Blink 500 прави много, за да осигури отлична производителност. Той работи в спектър без смущения от 2,4 GHz и автоматично скача канали, за да избегне статичен шум и отпадане на звука. Сдвояването на предавателя с приемника е лесно и всички сложни аспекти на използването на безжични микрофони се случват безпроблемно във фонов режим, позволявайки ви да се концентрирате върху разказването на истории и да направите страхотен кадър.

Перфектни нива и мощност.

Един от сложните аспекти на заснемането на звук за видео е управлението на нивата на звука. Някои хора говорят много силно, докато други говорят много тихо. Ето защо предавателят Blink 500 има лесни за използване бутони за усилване за повишаване или понижаване на нивата, а интелигентен LED дисплей ви показва къде са зададени. Вътрешната му литиева батерия получава 5 часа живот от зареждане, а неговият USB-C порт за зареждане може да се използва за захранване или презареждане на полето с преносими USB батерии. 10-миливатната мощност на предавателя ви дава впечатляващ обхват от 30 метра с препятствия и 50 метра на открито.

Ръчен кардан, посрещнете безжичен звук.

Ръчните кардани имат невероятната способност да предоставят кинематографично гладки видеозаписи, което кара усещането, че камерата плава, но една област, в която страдат, е аудиото. Просто е твърде трудно да прикачите външни микрофони или безжични приемници, без да нарушите баланса на устройството. RXUC, включен във вашия комплект Blink 500 B5, променя тази история. Той е достатъчно малък и лек, за да остане монтиран на вашия смартфон и няма да пречи на двигателите или рамото на вашия кардан. Най-накрая можете да заснемете перфектен звук с вашите мобилни кадри и ако добавите втори предавател Blink 500 (продава се отделно), можете лесно да поставите микрофони на двама души.

Идеална безжична система.

Дори ако снимате видео с мобилен телефон или таблет, безжичните микрофони все още са напълно основни инструменти за видеопроизводство и фактът, че Blink 500 е една от най-малките и леки системи, които можете да получите, но все пак осигурява професионално качество на звука, прави идеален е за режисьори, журналисти, влогъри, създатели на YouTube, продуценти на корпоративни видеоклипове или създатели на съдържание, които се нуждаят от невероятно лесна за използване безжична система, която няма да ги забави. Тази система е идеална за хора, които се нуждаят само от един безжичен микрофон в момента, но може да се нуждаят от опция за разширяване и използване на два в бъдеще. Ако снимате видео с мобилно устройство и ръчен кардан, това е най-доброто решение за перфектен звук от безжични предаватели. Той е достатъчно малък, за да го приберете в малък джоб, за да можете без усилия да го носите със себе си, където и да отидете. Плюс това, серията Blink 500 е развиваща се система от продукти, която скоро ще се разширява, предоставяйки на потребителите още повече възможности и гъвкавост.

Transmitter Specifications:
Frequency: 2.4GHz
Oscillator Type: Gaussian Frequency-Shift Keying (GFSK)
RF Frequency Band: 2400 to 2483.5 MHz
RF Output Power: 10 mW
Signal to Noise Ratio: ≥70dB
Voice Delay: ≤6ms
Reference Audio Input Level: -30 to -42dBv (Microphone Input, 0 dB Attenuation)
Audio Gain Control: 11dB, 18dB, 25dB
Plug-In Power: Yes, 1V
Distortion: ≤0.1%
Digital Resolution: 24-bit / 48kHz
Frequency Response: 20Hz to 16kHz
Max Operating Range: 98.4’ (30m) with Obstacles, 164’ (50m) in Open Area
Max Number of Simultaneous Systems: 18 (up to 36 Microphones)
Antenna: Built-in 1/4λ Wire Antenna
Buttons: On / Off / Pair, Volume Up, Volume Down
Battery: Built-in Li-ion 3.7V / 400mAh
Approx. Battery Life: 5 hours
Charging Connector: USB Type-C (1.5 hours to be fully charged)
Input: 1/8“ (3.5mm) Microphone Input
Indicators: 4 x Blue LEDs: Indicates Power and Audio Level, 1 x Red LED: Indicates Low Battery Level, 1 x Green LED: Flashing when Charging / Off when Charge Finished
Microphone: Built-In Pressure Operated Electret Condenser
Microphone Pickup Pattern: Omnidirectional (Built-In Microphone and External Lavalier)
Microphone Frequency Range: 50Hz-18KHz (Built-In Microphone and External Lavalier)
Microphone Equivalent Noise Level: >58dB (Built-In Microphone and External Lavalier)
Maximum SPL: 120dB (Built-In Microphone), 110dB (External Lavalier)
Mounting Clip: Built-In
Operating Temperature: 0℃ to 50℃
Storage Temperature: -20℃ to +50℃
Dimensions: 2.5 x 1.7 x .65” (63 x 43 x 16.5mm)
Weight: 1.2 oz (34g)

Receiver Specifications:
Frequency: 2.4GHz
Oscillator type: Gaussian Frequency-Shift Keying (GFSK)
RF Frequency Band: 2400 to 2483.5 MHz
Signal to Noise Ratio: ≥70dB
Voice Delay: ≤6ms
Distortion: ≤0.1%
Digital Resolution: 24-bit / 48kHz
Frequency Response: 20Hz to 16kHz
Max Operating Range: 98.4’ (30m) with Obstacles, 164’ (50m) in Open Area
Antenna: Built-in 1/4λ Wire Antenna
Connector: USB-C Male
Button: Pairing Pinhole Button
Indicator: 1 LED, Blue. Flashing Quickly: Paring, Flashing: Not Paired with Any TX, Solid Blue: Paired with TX
Operating temperature: 0℃ to 50℃
Storage temperature: -20℃ to +50℃
Dimensions: 3 x 0.65 x 0.43” (76 x 16.5 x 11mm)
Weight: 0.35 oz (10g)

Brand

Saramonic

Saramonic микрофони