Разпродажба!

Saramonic BLINK 500 B3 – безжична брошка 1бр и двуканален приемник за iphone и ipad

415лв.

Леки, ултракомпактни корпуси Тънкият приемник няма да попречи на работата на карданния сертифициран от MFi Apple Lightning мъжки конектор, включен директно в Lightning порта на вашето устройство.
Работи с iPhone и iPad, оборудвани с Lightning портове.
Приемникът не изисква батерия или зареждане
Светодиодните индикатори показват мощност, ниво на звука, ниско ниво на батерията и състояние на зареждане
Вътрешната 5-часова батерия на предавателя ви поддържа дълги сесии или множество пускания в ден
Захранване на предавателя или зареждане на вътрешната му литиево-йонна батерия чрез USB Type-C връзка (включен кабел за зареждане)
Използване на до два предавателя с всеки приемник
Работен режим до 18 системи едновременно в една и съща среда

Изчерпан

Add to wishlist
Add to wishlist
Saramonic микрофони

Описание

Saramonic BLINK 500 B3 – безжична брошка 1бр и двуканален приемник за iphone и ipad

Опростете и ускорете влизането си в безжично аудио с помощта на Saramonic BLINK 500 B3 – безжична брошка

Ултракомпактна и изключително лесна за използване истинска безжична микрофонна система, предлагаща рентабилно, всеобхватно решение за запис на един обект на iPhone или iPad, оборудван с Светкавичен порт. Blink 500 B3 осигурява значително подобрено качество на звука в сравнение с вградените микрофони на камерите и мобилните устройства, като същевременно функционира като ултракомпактна цифрова система, която осигурява незабавна изходяща оперативна работа за всеки, което го прави идеален за видео, подкаст, и мобилни приложения за журналистика. След като бъде включен и включен, той е готов и готов, за да може фокусът ви да остане върху съдържанието ви. Също толкова ясен и малък, Blink 500 B3 ви дава всичко необходимо за запис на ясна и ясна реч на всяко място. Получавате клип-предавател с вграден микрофон и микрофон за omni lavalier, двуканален приемник, който се включва директно в устройството ви, и необходимия кабел за зареждане на предавателя. Независимо дали сте ръководител и пускате видеограф, създател на съдържание в YouTube или запален влогър, Blink 500 B3 може да накара вашето безжично аудио да стане за нула време.

Saramonic BLINK 500 B3 - безжична брошка

Разопаковане на Blink 500 B3

Използвайте ултракомпактния клип-предавател като истински безжичен микрофон с вградения му микрофон или като предавател на телесна опаковка с предоставения му микрофон за лавален клип. Ултракомпактният двуканален приемник се включва директно в Lightning порта на вашето iOS устройство, оставяйки му да работи безпроблемно с вашия iPhone или iPad – без батерии, кабели или клипове. Просто включете приемника и захранвайте предавателя, за да получите достъп до надеждна безжична аудио функционалност за миг.

Свържи и започни да снимаш или предаваш наживо

С приемника и предавателя, сдвоени фабрично, системата Blink 500 е удобна за използване за всеки и навсякъде. Видеографите, влогърите, YouTube и мобилните журналисти ще се възползват от стила на работа на Blink 500. Усъвършенстваната технология невидимо се справя със сложните задачи като превключване на канали, за да се избегне отпадането, оставяйки ви модерна и опростена система, която не изисква дайвинг в менюто или досадна ръчна конфигурация.

Качество на звука

Системите Blink 500 използват 24-битова / 48 kHz разделителна способност – същия аудио стандарт, използван в цял свят от звукорежисьорите във филмовата индустрия – за да ви осигурят качествен звук на бюджетна цена. В сравнение с вградените микрофони на камери и мобилни устройства, системите Blink 500 предлагат значително подобрена вярност и яснота с по-малко шум. Тъй като обектите ви могат да говорят с много различна сила на звука, Saramonic оборудва Blink 500 TX със специални бутони за усилване, за да позволи бързо и лесно регулиране на нивото на сигнала. Можете дори да намалите силата на звука докрай, за да заглушите ефективно предавателя. Свързвайки се директно към светлинния порт на вашето устройство, Blink 500 RXDi избягва ненужното D / A и A / D преобразуване, за да поддържа целостта на цифровия сигнал от вашия предавател чак до вашето записващо устройство.

Перфектно за снимане на повече хора

Перфектен за снимки с 1 или 2 лица, тъй като Blink 500 RXDi е двуканален приемник, той може едновременно да се справи с два безжични предавателя Blink 500 TX (вторият предавател се предлага отделно). Ако трябва да се разширите отвъд това, можете да използвате до 18 системи Blink 500 наведнъж, за да поберете до 36 безжични микрофона. Всяка система Blink 500 може да включва един двуканален приемник и до два предавателя. Изберете от приемника за монтиране на камера (Blink 500 RX), Lightning (Blink 500 RXDi) или USB Type-C (Blink 500 RXUC).

Вграден микрофон

Blink 500 TX разполага с вграден миниатюрен кондензаторен микрофон с omni пикап модел, който улавя ясен и естествен тон на гласа. Благодарение на ултракомпактния корпус на предавателя, можете да го закопчите на дрехите, да го пъхнете в джоба на ризата, да го поставите на подиум или да го държите в ръка.

Микрофон тип „брошка“ включен в комплекта

За максимална визуална преценка, използвайте Blink 500 TX като традиционен предавател на бодипак с предоставения по-голям микрофон. Просто прикрепете микрофона omni lav към яка или ревер, след това го включете в 3,5-милиметровия вход на предавателя; предавателят автоматично превключва на външен микрофон, така че не е нужно да се притеснявате при избора на входния източник. Микрофонът Lavalier включва предно стъкло с пяна, което намалява шума, причинен от лек вятър, вдишвания и климатични системи. За засилено намаляване на по-силния шум от вятъра към микрофона може да се монтира отделно предлагано космено предно стъкло (известно още като ветрозащитник) като Saramonic LM-WS.

Стабилна и проста 2.4 GHz цифрова безжична връзка

Макар че типичните аналогови безжични системи са податливи на смущения от телевизионни и радиовълни, цифровата система Blink 500 избягва това, като работи в диапазона 2.4 GHz, който заема честоти извън тези на телевизия, радиопредавания и UHF безжични микрофонни системи. В рамките на 2.4 GHz спектър, Blink 500 може да се похвали с автоматичен скачане на канали, за да смекчи шума и отпаданията на разстояние на видимост до 164 фута. За оптимална работа се препоръчва среда с ограничен Wi-Fi / 2.4 GHz трафик и минимални физически препятствия.

 

 

Brand

Saramonic

Saramonic микрофони