дрон DJI Mavic Mini

789лв.

  • Лек, компактен и портативен дрон
  • 12MP/2.7K камера с 3-осна стабилизация
  • Обектив: 24mm f/2.8
  • До 30 минути полетно време
  • HD видео предаване до 4 км
  • Vision сензор и GPS позициониране
  • Приложение DJI Fly с множество режими на полет
  • Заснимане на кинематографски движения с потупване

Изчерпан

Add to wishlist
Add to wishlist
Категория: SKU: 10-5-1-2 Tags:

Описание

Описание

DJI Mavic Mini е компактен дрон, който предлага профeсионални резултати. Благодарение на малкия си размер, Mavic Mini може да лети там, където по-големи дронове не могат. Mavic Mini разполага с 12MP камера и предлага 2.7K Quad HD видео, 3-осна стабилизация и множеството режими на полет, а теглото от само 249 грама му позволява да остане във въздуха по-дълго.

 

DJI Mavic Mini разполага с до 30 минути полетно време при пълно зареждане на батерията. Включеният контролер е проектиран да работи с Android и iOS смартфони като ви позволява лесното управление на мини дрона и едновременното HD видео предаване на разстояние от до 4 км.

За да ви помогне да започнете, DJI включва урок за полет за начинаещи като приложението DJI Fly предлага интуитивен и лесен интерфейс, който ви дава възможност да постигате профeсиoнални кадри само с няколко докосвания. Също така Mavic Mini е оборудван с Vision сензор и GPS, благодарение на които можете да управлявате прецизно вашия дрон, както на открито, така и на закрито.

DJY Fly

DJY Fly предлага различни режими, които да ви помогнат да създадете кинематографични кадри само с едно докосване. С режимите на QuickShot като Dronie, Circle, Helix и Rocket, Mavic Mini ще изпълни сложен, предварително програмиран набор от движения по време на запис. CineSmooth е друг режим на камерата, който намалява скоростта и забавя движенията на Mini, като ви осигурява по-голяма точност и стабилност в тесни пространства. Приложението предоставя на потребителя множество възможности за редакция на видеоклиповете и възможността за незабавното им споделяне с приятели или публикуване в социалните мрежи.

SkyPixel

Приложението DJI Fly ви дава достъп до платформата SkyPixel, където можете да споделяте снимки и видеоклипове с други хора, да разглеждате работата на други потребители и да научите за страхотни места за фотография във вашия район.

Съдържание на кутията

Dji Mavic Mini

Дистанционно управление
Интелигентна батерия
Двойка резервни пропелери
Микро-USB кабел
Протектор за стабилизатора
RC кабел (Micro-USB конектор)
RC кабел (USB Type-C конектор)
RC кабел (Lightning конектор)
Двойка резервни контролни ръчки
Отвертка
6 x Винт (резервни)

Brand

DJI