Разпродажба!

Blackmagic Design Multidock 2

890лв.

Dванадесет SSD дока с 4 отделни SSD диска, до които можете да получите достъп чрез единична високоскоростна 10 Gb / s USB-C връзка.

Специално проектиран за филмовата и телевизионната индустрия, Blackmagic MultiDock 10G разполага с дизайн на стойка за монтаж с независим чип SATA драйвер на всеки диск, за да гарантира бързи скорости на пренос на данни.

Може да се свърже директно към компютри за редактиране директно от медийни дискове и също така да се използва с HyperDeck Extreme 8K HDR за запис и възпроизвеждане.

Наличнона 12 вноски по 87.61 лв.
Add to wishlist
Add to wishlist
balckmagic logo photomag

Описание

Blackmagic Design DISKMDOCK4 / TB2

Blackmagic Design Multidock 2 – устройство

MultiDock 2 от Blackmagic Design е монтирана на стена четири дискова докинг станция за компютри, базирани на Thunderbolt и Thunderbolt 2. Разположен в компактно 1U ремонтиращо се шаси, той поддържа до четири 2.5 „SATA SSD или HDD дискове и разполага с една задна монтирана отзад Thunderbolt 2 връзка за скорост до 20 Gb / s. Можете дори да събличате множество дискове заедно в един бърз обем на съхранение, идеален за 4K редактиране, ефекти и работа по корекция на цветовете. Осигурен е променлив порт Thunderbolt, който ви позволява да решите верига до пет допълнителни устройства Thunderbolt и да ги свържете към вашия компютър чрез един кабел Thunderbolt.

CD със софтуер Достъпът и редактирането на MultiDock 2 поддържа докиране до четири независими 2.5 „SATA SSD или HDD дискове, така че можете да включите множество мултимедийни дискове и да работите директно от тях. Просто включете диска и компютърът ви Mac OS X или Windows ще го разпознае като обикновен твърд диск. MultiDock 2 е идеален за достъп до носители, записани от Blackmagic Cinema Camera и 4K камера за производство,

HyperDeck SSD рекордери или друг 2.5-инчов базирано устройство. Thunderbolt 2 Използвайки Thunderbolt 2 технологията, MultiDock 2 осигурява бързи скорости на прехвърляне на вашия компютър при скорост до 20 Gb / s с една кабелна връзка. Тази скорост е особено полезна при работа с висококачествени кадри с Ultra HD и DCI 4K или стереоскопични 3D файлове.

Blackmagic Design Multidock 2 съвместимост и приложение

MultiDock 2 е съвместим и със съществуващите компютри Thunderbolt 1 и осигурява преход за верига за пет допълнителни Thunderbolt устройства. RAID съхранение За бързо съхранение, MultiDock 2 може да бъде конфигуриран в мултидисков RAID, като използва софтуера на диска, за да „оголи“ дисковете в един обем за бързо съхранение, страхотно за 4K редактиране, ефекти и корекция на цветовете. Когато се използва с най-новите SATA 3 SSD дискове, получавате производителност над 500 MB / s.

Допълнителни функции Независим чип на интерфейс SATA 3 на всеки слот диск t, така че никога не получавате забавяния поради проблеми с честотната лента на SATA 1 шаси RU RU Вградено захранване Драйвери са вградени, така че не е необходим допълнителен софтуер Заменяеми от потребителя платки на гнездото на конектори във всеки слот за диск Светещ индикатор, обграждащ всеки слот за диск, показва, когато дискът е режим на работа.

Премиум All Metal Metal Rack Mount Design

За разлика от евтините SSD докинг кабели, Blackmagic MultiDock 10G е компактен 1 RU изцяло метален дизайн, който можете да монтирате във всеки професионален стелаж. Всеки диск слот има осветен индикатор на диска, така че можете да видите кога дисковете са достъпни. Дизайнът също е поправим, така че можете да замените гнездото на конектора във всеки слот. Просто включете всеки USB-C Mac или Windows компютър и няма софтуер за инсталиране. Задният панел разполага с 2 USB-C връзки и плъзгащ превключвател, който позволява да се избира между използване на 4 дискови слота на една USB-C връзка или 2 слота на всяка USB-C връзка за споделена употреба. Плюс това вграденото захранване на променлив ток осигурява много енергия за едновременно стартиране на 4 SSD или твърди диска.
Blackmagic Design Multidock

Закачаш и започваш работа!

Blackmagic MultiDock поддържа до 4 независими 2,5 инчови SSD диска, така че е възможно да редактирате директно от дисковете, на които сте записали. Просто включете вашите SSD дискове и те ще се монтират на вашите Mac OS X и Windows компютри като обикновени твърди дискове! Тъй като Blackmagic MultiDock разполага с 4 независими слота за дискове, можете да монтирате всичките си носители от снимка едновременно! Blackmagic MultiDock 10G е перфектен за достъп до носители, записани с URSA Mini Pro SSD Recorder. Това е също перфектното решение да добавите SSD съвместимост към HyperDeck Extreme 8K, тъй като ще ви позволи да обменяте дискове между моделите на HyperDeck Studio. Можете дори да съблечете няколко диска заедно за супер бърз RAID масив!

Solid State Disks

Super FastSolid State Дискове

Твърдите твърди дискове са идеалното решение за съхранение на телевизия, тъй като са много бързи и изключително големи по размер. Дори единичният твърд диск е много по-бърз от дисковия масив, тъй като паметта, базирана на паметта, се осъществява незабавно без механичното изоставане, което позволява на един SSD да запише цялото събитие или снимките на филма. Това означава, че получавате надежден, бърз запис със скоростта на най-големите видео файлове. С Blackmagic MultiDock 10G е възможно да включите всяка марка 2,5 инчов твърд диск или ако имате нужда от резервно копие с голям капацитет на ниска цена, може да се използва обикновен 2,5 инчов твърд диск за лаптоп. Най-доброто от драйверите е вградено в операционната система, така че не е необходим допълнителен софтуер.

Multidock 2

Екстремна 10 Gb/s USB‑C Скорост

Blackmagic MultiDock използва усъвършенствана USB-C технология, така че вие получавате пламтящо бързи скорости на прехвърляне на вашия компютър до 10 Gb / s с една кабелна връзка! Това е повече от достатъчна честотна лента за работа с видео формати с най-висока разделителна способност, включително 8K в H.265 от HyperDeck Extreme 8K! MultiDock разполага с напълно независим дисков интерфейсен чип на слот за диск, така че никога да не се забавя поради проблеми със SATA лентата. Въпреки че имате всички 4 диска, свързани към една USB-C връзка, можете също да разделите Blackmagic MultiDock 10G и да получите 2 диска на една USB-C връзка и 2 диска на втората USB-C връзка. Това е идеално за двойно използване на компютър или повишена скорост.

Интуитивна райд система

За разлика от потребителските дискови масиви, Blackmagic MultiDock е компактен и здрав 1 багажник, всички метални конструкции, които могат бързо да бъдат инсталирани в стелажи за оборудване. Вграденото захранване гарантира, че от батериите на лаптопа не се използва енергия и има достатъчно мощност да работи 4 едновременно висококачествени диска за използване в RAID конфигурации. Blackmagic MultiDock 10G дори поддържа RAID софтуера, вграден в повечето операционни системи, така че можете да персонализирате дисковия си масив за вашите нужди. Всеки диск има също и атрактивен светещ индикатор за достъп до диска, така че да можете да видите кога вашите дискове са достъпни.

Flexible RAID Storage

Use Any Software

Работи с всякакъв софтуеър

SSD дисковете са толкова невероятно бързи, че вече не е необходимо да използвате RAID масиви, за да получите достатъчна скорост за редактиране. Това означава, че можете да добавите до 4 медийни диска за редактиране на софтуер като DaVinci Resolve, Final Cut Pro X, Premiere Pro CC, Avid Media Composer, Autodesk Smoke и други. Blackmagic MultiDock 10G също е фантастичен за архивиране, тъй като можете да поставите механични твърди дискове в слотовете и да архивирате директно към дисковете. Механичните твърди дискове се използват на преносими компютри и са изключително големи и с много ниска цена. Ако работите с HyperDeck Extreme, можете също да използвате Blackmagic MultiDock 10G, за да получите съвместимост със SSD дискове за обмен между моделите HyperDeck.

Blackmagic Design Multidock 2

Работи с HyperDeck Extreme 8K HDR

Тайната на използването на Blackmagic MultiDock 10G с HyperDeck Extreme е високоскоростният USB ‑ C порт на задния панел, наречен Външен диск. Когато включите MultiDock в порта за външен диск HyperDeck, той може да вижда SSD дисковете и да ги използва за запис. При използване на 2 HyperDeck Extreme устройства, монтирани един до друг, е възможно да преминете към двуканален режим и да използвате 2 диска с всеки HyperDeck. Това също означава, че е възможно да се използват 2 компютъра с един MultiDock, един използващ всеки канал или няколко сървъра за монтиране на багажника да имат достъп до един и същ MultiDock. Когато SSD се вмъкне в MultiDock, той може да бъде видян в HyperDeck Extreme в менютата на екрана и можете да го изберете за запис и възпроизвеждане.

Moving Media

Премествай, на която едит система си пожелаеш

Ако работите в големи съоръжения, Blackmagic MultiDock позволява преместване на медийни дискове, просто като изключите дисковете и отидете на ново място. Това елиминира бавното копиране на файлове и няма нужда от сложно съхранение в мрежа. Това означава, че получавате гъвкавост да променяте и премествате работния процес според изискванията на вашия клиент. Можете дори да пренесете работата си от стая за редактиране в специализирана стая за корекция на цветовете на DaVinci Resolve и след това да се преместите в по-голяма стая в театрален стил, когато клиентът ви пристигне, за да прегледа вашата работа. С мигновеното изключване на медията вие елиминирате тромавите устройства, окачени на кабели, както и винаги можете да получите достъп до дисковете от предната страна на багажника.

Brand

Blackmagic design

balckmagic logo photomag