Разпродажба!

Безжичен сет Saramonic Blink 500 B4 2бр и двуканален приемник за iphone и ipad

627лв.

Saramonic B4 Specs

System
Wireless TransmissionDigital 2.4 GHz
Number of RF Channels18
Included Transmitters2 x Clip-On with Microphone
DiversityNon-Diversity
RF Frequency Band2400 to 2483.5 MHz
RF BandwidthUp to 83.5 MHz
Max Operating Range164′ / 50 m (Line of Sight)
98.4′ / 30 m (with Obstruction)
Max Systems per Setup18
Sample Rate/Resolution48 kHz / 24-Bit
Latency12 ms
EncryptionNone
ModulationGFSK
Receiver
Form FactorPlug-In
Mounting OptionsPlug-In
Antenna1 x 1/4 Wave Wire, Fixed
Number of Audio Channels2
Audio I/O1 x 1/8″ / 3.5 mm TRS Female Unbalanced Line Output
Audio Output Level5 dB
Frequency Response20 Hz to 16 kHz
USB/Lightning Connectivity1 x Lightning (Audio, Bus Power)
Power RequirementsBus Power (Lightning)
Display & Indicators1 x LED (Power, Sync)
HousingABS, Plastic
Operating Temperature32 to 122°F / 0 to 50°C
Storage Temperature-4 to 122°F / -20 to 50°C
Dimensions3 x 0.7 x 0.4″ / 7.6 x 1.7 x 1.1 cm
Weight0.4 oz / 10 g
Transmitter
Form FactorClip-On with Microphone
RF Output Power10 mW
Audio I/O1 x 1/8″ / 3.5 mm TRS Female Unbalanced Input
Plug-In Power1 V
PadNone
MutingNone
Audio Input Level-42 to -30 dBV (at 0 dB Gain)
Gain Range+11 to +25 dB (7 dB Steps)
Signal ProcessingNone
Frequency Response20 Hz to 16 kHz
Sync MethodIR
Antenna1 x 1/4 Wave Wire, Fixed
Power RequirementsBattery or Bus Power (USB)
Battery Type1 x Built-In Rechargeable (Included, Not Replaceable)
Internal Battery Capacity400 mAh
Battery Charging Time1.5 to 2.5 Hours
Approx. Battery Life5 Hours
USB/Lightning Connectivity1 x USB Type-C (Bus Power, Charging)
Display & Indicators4 x LED (Audio Level, Power)
1 x LED (Battery Status)
1 x LED (Recharging)
HousingABS, Plastic
Operating Temperature32 to 122°F / 0 to 50°C
Storage Temperature-4 to 122°F / -20 to 50°C
Dimensions2.5 x 1.7 x 0.7″ / 6.3 x 4.3 x 1.7 cm
Weight1.2 oz / 34 g
Microphone
Form FactorLavalier
ColorBlack
Sound FieldMono
Operating PrinciplePressure Operated
CapsuleElectret Condenser
Polar PatternOmnidirectional
Frequency Range50 Hz to 18 kHz
Equivalent Noise Level58 dB
Maximum SPL110 dB SPL
Sensitivity-30 dB
Output Connectors1 x 1/8″ / 3.5 mm TRS Male Unbalanced
Cable Length4′ / 1.22 m
Operating Voltage1 V
Microphone 2
General
Packaging Info
Package Weight0.815 lb
Box Dimensions (LxWxH)17.25 x 7.2 x 2.05″

Изчерпан

Add to wishlist
Add to wishlist
Saramonic микрофони

Описание

Безжичен сет Saramonic Blink 500 B4

Опростете и ускорете влизането си в безжично аудио с помощта на Saramonic Blink 500 B4, ултракомпактна и изключително лесна за използване истинска безжична микрофонна система, предлагаща рентабилно, всеобхватно решение за запис на два обекта на iPhone или iPad, оборудвани с Светкавичен порт. Blink 500 B4 осигурява значително подобрено качество на звука в сравнение с вградените микрофони на камери и мобилни устройства, като същевременно функционира като ултракомпактна цифрова система, която осигурява незабавна изходяща оперативна работа за всеки, което го прави идеален за видео, подкаст, и мобилни приложения за журналистика.

След като е включен и включен, той е готов и готов, за да може фокусът ви да остане върху съдържанието ви. Еднозначно и малко, Безжичен сет Saramonic Blink 500 B4 Ви дава всичко необходимо за запис на ясна и ясна реч на всяко място. Получавате два клип-предавателя – всеки с вграден микрофон и микрофон за omni lavalier, двуканален приемник, който се включва директно в устройството ви, и необходимите кабели за зареждане на предавателите. Независимо дали сте Про или ентусиаст видеограф, създател на съдържание в YouTube или запален влогър, Blink 500 B4 може да накара вашето безжично аудио да стане за нула време.

Безжичен сет Saramonic Blink 500 B4

Разопаковане на Безжичен сет Saramonic Blink 500 B4

Използвайте всеки ултракомпактен предавател за клип като истински безжичен микрофон с вградения му микрофон или като предавател на телесна опаковка с доставения му микрофон за лавален клип. Ултракомпактният двуканален приемник се включва директно в порта Lightning на вашето iOS устройство, което му позволява да работи безпроблемно с вашия iPhone или iPad – не са необходими батерии, кабели или щипки. Просто включете приемника и включете предавателите, за да получите достъп до надеждна безжична аудио функционалност за миг.

Свържете се, захранвате и екшън!

С приемника и предавателите, сдвоени във фабриката, системата Blink 500 е удобно лесна за използване за всеки, навсякъде. Видеографите, влогърите, YouTubers и мобилните журналисти ще се възползват от стила на работа на Power-and-and-Run на Blink 500. Усъвършенстваната технология невидимо се справя със сложните задачи като превключване на канали, за да се избегне отпадането, оставяйки ви модерна и опростена система, която не изисква дайвинг в менюто или досадна ръчна конфигурация.

Качество на звука

Качествените системи Sound Blink 500 използват 24-битова / 48 kHz разделителна способност – същия звуков стандарт, използван в цял свят от звукорежисьорите във филмовата индустрия – за да ви осигурят качествен звук на бюджетна цена. В сравнение с вградените микрофони на камери и мобилни устройства, системите Blink 500 предлагат значително подобрена вярност и яснота с по-малко шум. Тъй като обектите ви могат да говорят с много различна сила на звука, Saramonic оборудва Blink 500 TX със специални бутони за усилване, за да позволи бързо и лесно регулиране на нивото на сигнала. Можете дори да намалите силата на звука докрай, за да заглушите ефективно предавателя. Свързвайки се директно към светлинния порт на вашето устройство, Blink 500 RXDi избягва ненужното D / A и A / D преобразуване, за да поддържа целостта на цифровия сигнал от вашия предавател чак до вашето записващо устройство.

Перфектен за аудио с 1 или 2-ма човека

Blink 500 RXDi е двуканален приемник, той може едновременно да управлява и двата безжични предавателя Blink 500 TX. Ако трябва да се разширите отвъд това, можете да използвате до 18 системи Blink 500 наведнъж, за да поберете до 36 безжични микрофона. Всяка система Blink 500 може да включва един двуканален приемник и до два предавателя. Изберете от приемника за монтиране на камера (Blink 500 RX), Lightning (Blink 500 RXDi) или USB Type-C (Blink 500 RXUC).

Вграден микрофон за истинска безжична работа

Blink 500 TX разполага с вграден миниатюрен кондензаторен микрофон с омни шаблон, който улавя ясен и естествен гласов тоналност. Благодарение на ултракомпактния корпус на предавателя можете да го закачите на дрехи, да го плъзнете в джоба на ризата, да го поставите на подиум или да го държите в ръката си.

Включена брошка в комплекта

За максимална визуална преценка използвайте Blink 500 TX като традиционен предавател за бодипак с предоставения микрофон Lavalier. Просто прикрепете микрофона omni lav към яка или ревер, след това го включете в 3,5-милиметровия вход на предавателя; предавателят автоматично превключва на външен микрофон, така че не е нужно да се притеснявате при избора на входния източник. Микрофонът Lavalier включва предно стъкло с пяна, което намалява шума, причинен от лек вятър, вдишвания и климатични системи. За засилено намаляване на по-силния шум от вятъра към микрофона може да се монтира отделно предлагано космено предно стъкло (известно още като ветрозащитник) като Saramonic LM-WS.

Стабилна и проста 2.4 GHz цифрова безжична връзка

Макар че типичните аналогови безжични системи са податливи на смущения от телевизионни и радиовълни, цифровата система Blink 500 избягва това, като работи в диапазона 2,4 GHz, който заема честоти извън тези на телевизията, радиопредаванията и UHF безжични микрофонни системи. В рамките на спектъра от 2,4 GHz, Blink 500 може да се похвали с автоматично скачане на канали, за да смекчи шума и отпадането на разстояние на видимост до 164 фута. За оптимална производителност се препоръчват среди с ограничен Wi-Fi / 2,4 GHz трафик и минимални физически препятствия.

 

Винаги готов

Не се притеснявайте за лицензиране или избор на честоти; системата Blink 500 използва безлицензен обхват 2,4 GHz, така че можете да отидете навсякъде по света и да имате надеждна, напълно функционална безжична система.

Brand

Saramonic

Saramonic микрофони