Разпродажба!

Адаптер за аксесоари за ръчни светкавици GODOX S-R1

15лв.

Изчерпан

Add to wishlist
Add to wishlist
Godox

Описание

Адаптер за аксесоари за ръчни светкавици GODOX S-R1

 

Адаптер за аксесоари за ръчни светкавици GODOX S-R1 се плъзга върху правоъгълни глави на светкавицата, за да осигури кръгла магнитна точка за монтаж. Решетъчните гумени подложки от вътрешната повърхност на адаптера осигуряват сцепление без надраскване, а назъбеното копче отгоре помага за затягане на адаптера около светкавици с различни размери.

Прикрепяйки се много бързо чрез винт, магнитният модификатор с кръгла глава от Godox е основният компонент на магнитната система, която се прикрепя лесно и бързо към светкавици с квадратна форма от Godox, Nikon, Canon и Sony. Модификаторът задържа вашата светкавица сигурно, като използва текстурирани гумени постелки отгоре и отдолу. Отделно достъпни аксесоари като бардори, купол, решетка от пчелна пита, сопот, отскачаща карта и филтри се прикрепват бързо към предната част на адаптера чрез магнити.

 

 

 

 

 

Магнитен кръгъл адаптер за аксесоари за ръчни светкавици. Съвместим със сериите на GODOX V850/860 (II), ТТ680/685, както и с повечето ръчни светкавици от други производители, които имат сходен размер на главата. С поставянето му, може да се използват комплекта аксесоари GODOX AK-R1 на всякакви ръчни светкавици.

Адаптер за аксесоари за ръчни светкавици GODOX S-R1

 

Опционалният комплект AK-R1 разполага с редица модификатори и аксесоари, включително куполен дифузьор, четирипосочни бардонери, дифузионна плоча, карта за отскачане, решетка от пчелна пита, цветни филтри и сноут.

Адаптер за аксесоари за ръчни светкавици GODOX S-R1 аксесоари

 

Пълни спецификации: http://www.godox.com/EN/Products_Speedlite_Accessories_S_R1.html

Brand

Godox

Godox