статив Manfrotto Befree GT туристически статив (Черен)

439лв.

  • Вид: Травъл статив
  • Глава: Ябълковидна
  • Дължина сгънат: 43см
  • Макс. диаметър на секциите: 2,6см
  • Макс. височина с извадена колона: 164см
  • Макс. товароносимост: 10кг
  • Материал: Алуминий
  • Мин. диаметър на секциите: 1,55см
  • Мин. височина: 43 см
  • Нормална височина с прибрана колона: 140см
  • Панорамно движение на главата: Да
  • Пристягане на секциите: Цанги
  • Секции: 4
  • Тегло: 1.85кг
  • Чанта: Да
  • Ъгъл на разтваряне: 22°, 54°, 89°

Изчерпан

Add to wishlist
Add to wishlist
Категория: Етикети:

Описание

Описание

Befree GT алуминиев статив с ябълковидна глава. Идеалното решение за професионални фотографи, които се нуждаят от превъзходно представяне, когато пътуват. Befree GT е най-професионално усъвършенстваното решение в широката гама от травъл стативи на Manfrotto. Това е перфектната комбинация от преносимост – само 43 см / 16,93 инча, когато е сгъната – и впечатляваща стабилност, осигуряваща безупречна и безпроблемна работа, дори при натоварване с 10 кг
Ергономичният му дизайн прави управлението на Manfrotto Befree GT комфортно, бързо и сигурно, което позволява на най-взискателните фотографи да нагласят оборудването си бързо и лесно, така че фокусът им остава върху улавянето на идеалния кадър. Befree GT разполага с нов солиден паяк, разработен, за да осигури максимална стабилност на всички видове терени, включително и най-неравните, като винаги поддържа фотоапарата напълно стабилен и готов да заснеме най-рязките изображения.
Той разполага с M-lock, новата заклучваща система с цанги, разработена от Manfrotto, за да задоволи всеки, който търси бързо, лесно за използване, компактно решение. Освен това, M-Lock няма изпъкнали части и механизмът се затваря перфектно около главата, което позволява на Befree GT да влезе и излезе от чантата си за съхранение без усилие.

Ергономичният селектор за разкрачване на краката е проектиран да бъде използван гладко от фотографи, както от дясно, така и от ляво, позволявайки на всички да променят интуитивно перспективите за снимане и да намерят правилната настройка на статив, без да губят фокуса си върху снимането.
Befree GT може лесно да бъде настроен на три независими позиции на ъгъла на крака, което гарантира пълна гъвкавост на снимките за всички творчески идеи, които могат да се появят на открито.

Паякът, който се отличава с този иновативен модел, има и резба  за монтаж на магично рамо, точно като професионалните 190 и 055 стативи на Manfrotto, което позволява на фотографите да подобрят творчеството си чрез добавяне на аксесоари.
Ако искате, като добавите светлини или рефлектори, сега можете да заснемете невероятни външни снимки.

Този статив е снабден с авангардна 496 ябълковидна глава (MH496-BH) на Manfrotto, преносима, но здрави и интуитивна глава, която позволява гладко и точно движение на камерата. Тази усъвършенствана ябълковидна глава съчетава практичност с висока производителност и разполага с три независими контрола, които й осигуряват гъвкавост, която да отговаря на всякакви условия. Основното ергономично копче контролира ябълката, а вграденото в него копче, регулира триенете на топката, така че теглото на оборудването винаги е перфектно балансирано и кадрите са в рамка без усилие; независимо панорамно копче задържа хоризонтално и придвижва камерата хоризонтално, което позволява удивителни снимки на пейзажа. Рамкирането на 496 е по-лесно и отваря неограничени опции, така че да можете да преследвате всеки ъгъл, който можете да си представите.

Главата е напълно съвместима с най-широко разпространените стандартни приставки за глава: Manfrotto RC2 и Arca-swiss стил. С тази алуминиева плочка, закрепена към камерата, всички глави „Manfrotto“ и почти всички стативи на пазара с Arca-Swiss клампи, могат да се инсталират бързо и без усилие, без да се налага демонтаж на компоненти.

Befree GT е най-добрият професионален статив за пътуване за всички фотографи, които искат максимално представяне дори когато пътуват. Този здрав, но лек статив за пътуване е оптималната комбинация от здравина, преносимост, лесно настройване и работа. Той е създаден, за да позволи на фотографите да изразят уникалността си и да постигнат най-смелите и изключителни снимки, използвайки камерата си, с увереността, че ще бъдат подкрепени от професионално решение, което никога няма да ги остави.

5 годишна гаранция при регистрация на продукта!

Brand

Manfrotto