Разпродажба!

стабилизатор DJI Ronin-SC Pro Combo

849лв.

  • 3-осова стабилизираща система зa бeзoглeдaлни ĸaмepи
  • Позволява управление на камерата с една ръка
  • Обхват на движение: Pan: 360°; Tilt: 280°; Roll: 315°
  • Максимална товароносимост: 2.2 kg
  • Портове: 1 x USB Type-C (Power) Input; 1 x CAN (Control) Input
  • 11 ч. работа на батерията с едно зареждане
  • Монтаж: 1 x 1/4″-20; 1 x 3/8″-16
  • Размери: 220 x 200 x 75 mm (сгънат); 370 x 165 x 150 mm
  • Тегло: 1.1 kg (с Handlebar)

Изчерпан

Add to wishlist
Add to wishlist
Категория: Етикети:

Описание

Описание

DJI Ronin-SC Pro Combo е пълен комплект за видео, който включва DJI Ronin-SC, Quісk-Rеlеаѕе плaнĸa, ръĸoxвaтĸa c бaтepия ВG18, мини статив, повдигаща плочка за камерата, държач за смартфон, кабели за управление и зареждане, фокусен мотор и др. DJI Ronin-SC е 3-осев стабилизатор за безогледални системи с максимално тегло до 2 кг, която позволява на потребителя да създава професионално видео с лекота. Гимбалът предлага подобрения в дизайна и технологиите и се характеризира със стабилизация, управление на панорама, накланяне и преобръщане, както и 360 ° непрекъснато снимане на панорама за създаване на стабилни 3D/360 ° motion кадри.

Лек и компактен

Ronin-SC предоставя нови възможности за създателите на филми и съдържание независимо от ситуацията. Конструкцията от магнезий и алуминий, заедно с висококачествените композитни материали, осигуряват стабилни характеристики при тегло от едва 1,1 кг. Благодарение на своя модулен дизайн, Ronin-SC заема ограничено пространство и се пренася с лекота.

DJI RONIN-SC PRO COMBO

Съвместимост

Ronin-SC поддържа широка гама от камери и обективи, като същевременно отговаря на строгите стандарти за висока производителност. Гимбалът е тестван, за да поддържа полезен товар от 2,0 кг, като все още постига плавно видео. Списък със съвместими фотоапарати може да видите на сайта на производителя.

DJI RONIN-SC PRO COMBO

Дори в екшън сцени, Ronin-SC дава перфектно стабилено изображение. Спортният режим подобрява чувствителността на всяка ос, като същевременно продължава да поддържа стабилизацията, като прави Ronin-SC по-ефективен при бързи и внезапни движения и дори пълни промени в посоката.

Свободно движение на Roll оста

Иновативната рамка повдига камерата над Roll оста без да препречва достъпа до дисплея на камерата.

Движение без ограничение по Pan оста

Панорамната ос позволява непрекъснато движение, осигурявайки на камерата неограничени възможности за панорамни снимки.

Управление и контрол

Ronin-SC разполага с бутон за запис, джойстик за прецизно управление, М бутон за активиране на режим Sport и бутон за връщане на гимбала в първоначална позиция.

DJI RONIN-SC PRO COMBO

Приложение DJI Ronin за iOS и Android

Използвайки приложението DJI Ronin за Android или iOS през Bluetooth 5.0 вие получавате лесен и удобен начин за използване. Приложението предлага бърз достъп до предварително зададени сценарии, ръководство за балансиране и уроци, за да може потребителя по-лесно да овладее своя стабилизатор.

Списък със съвместими телефони може да видите на сайта на производителя.

Автоматизирани функции

ActiveTrack 3.0

DJI адаптира ActiveTrack 3.0 за Ronin-SC, за да постигне отлично качество на снимките. С Active Track 3.0 можете да програмирате повтарящо се движение на гимбала и да следвате обекта без да се налага да изпозлвате каквито и да било контроли. За това са ви необходими само Ronin-SC и смартфон с инсталиран DJI Ronin App.

Time-Lapse и Motion-Lapse

С помощта на приложението DJI Ronin за Android и iOS можете да контролирате камерата си, за да правите снимки на определени интервали, които, когато се комбинират и направят в серия получавате впечатляващо Time-Lapse видео. Също така можете предварително да зададете траектория, по която гимбала да се движи като резултата е красиво Motion-Lapse видео.

Panorama

Използвайте Ronin-SC, за да заснемете 360 ° панорами като използвате прецизните движения на гимбала.

Force Mobile

Използвайте жироскопа на телефона си, за да контролирате движението на Ronin-SC с ултра ниска латентност, предлагайки прецизно и интуитивно управление.

Захранване

Ronin-SC се захранва от 2450mAh акумулаторна 18650 LiPo батерия, вградена в дръжката му, която издържа до 11 часа с едно зареждане. Зарежда се през USB Type-C порт и може да осигури управление на камерата, като например стартиране/спиране или издърпване на фокуса с помощта на един от включените мултипортни USB кабели, свързани към съвместима камера.

Съдържание на кутията

Dji Ronin-Sc Pro Combo
1 x Quісk-Rеlеаѕе плaнĸa
1 x Pъĸoxвaтĸa c бaтepия ВG18
1 x Kaбeл Мultі-Саmеrа Соntrоl (Туре-С)
1 x Kaбeл Мultі-Саmеrа Соntrоl (Мultі-UЅВ)
1 x Aдaптep Мultі-Саmеrа Соntrоl (Туре-С ĸъм Місrо UЅВ)
1 x Πoвдигaщa плoчĸa зa ĸaмepa
1 x Удължaвaщ гpип/тpипoд
1 x Дъpжaч зa cмapтфoн
1 x Kaбeл тип UЅВ-С
1 x Moнтaжнa плaнĸa зa oбeĸтив
2 x Kлюч (шecтoгpaм)
1 x Kyтия зa cъxpaнeниe
1 x Фoĸyceн мoтop
1 x Ocи зa мoнтиpaнe нa фoĸycния мoтop
1 x Фoĸycнo ĸoлeлo
1 x Фoĸycнa лeнтa
1 x RЅЅ cплитep
6 x Bинтa

Brand

DJI