Разпродажба!

Компактен насочен микрофон Saramonic Smart Mic + Di за iOS мобилни устройства

125лв.

Saramonic SmartMic+ D Specs

Microphone
Sound FieldMono
CapsuleCondenser
Polar PatternCardioid
Performance
Frequency Range75 Hz to 20 kHz
Maximum SPL105 dB SPL
Impedance600 Ohms
Sensitivity-35 dB at 1 kHz
Signal-to-Noise Ratio75 dB
Connectivity
Output Connectors (Analog)1 x
Output Connectors (Digital)1 x Lightning
Headphone Connector1 x 1/8″ / 3.5 mm
Physical
Construction MaterialMetal
Dimensionsø: 1 x W: 1.9 x L: 2.8″ / ø: 2.6 x W: 4.9 x L: 7.2 cm
Weight1.4 oz / 40 g
Packaging Info
Package Weight0.205 lb
Box Dimensions (LxWxH)6.6 x 4.2 x 1.6″

Изчерпан

Add to wishlist
Add to wishlist
Saramonic микрофони

Описание

Saramonic Smart Mic + Di за iOS мобилни устройства

С микрофон Saramonic Smart Mic записвайте звук с качествено излъчване направо на вашия смартфон или таблет с iOS с помощта на Saramonic SmartMic + Di; компактен насочен микрофон, който се свързва директно към порта за светкавица на вашето мобилно устройство, без да се налага кабелите.

Компактен насочен микрофон Saramonic SmartMic + Di със светкавица за iOS мобилни устройства

Saramonic Smart Mic приложение

Идеален за влогове, поточно предаване на живо и производство на мобилни видеоклипове, SmartMic + Di разполага с лек и издръжлив метален корпус, който може да бъде ориентиран така, че да съответства на посоката на вашата предна или задна камера.

Saramonic Smart Mic „без батерии“

Благодарение на своя plug-and-play дизайн, този микрофон не изисква батерии или зареждане; просто го включете, отворете любимото си приложение за запис и след това тръгнете! Капсулата на кондензатора осигурява персонализирана за речта честотна характеристика от 75 Hz до 20 kHz и използва кардиоиден полярен модел, за да осигури фокусиран звуков улавяне с намалена атмосфера.

Saramonic Smart Mic „редуциране на шум“

За да намалят шума от вятъра и да предпазят микрофона от прах, независимо дали снимате на закрито или навън, са включени пяна и космати предни стъкла. В допълнение към мъжкия щепсел Lightning за свързване към вашето записващо устройство, SmartMic + Di има 3,5 мм TRS порт за слушалки, което ви позволява да наблюдавате звука, без да се налага да изключвате микрофона.

Saramonic Smart Mic осигурява наистина качествен звук

Осигурява звук с качествено излъчване на оборудвани с Lightning iPhone и iPad, като се включва в порта за светкавица на вашето мобилно устройство при заснемане на видео, запис на аудио, стрийминг на живо, влогове, подкастинг и други. звуци отстрани и отзад.

Може да се позиционира с лице напред, когато се използва селфи камерата, или с лице навън за стандартно снимане.

Saramonic Smart Mic корпус

Металният корпус е лек, компактен и ултра-преносим, ​​като същевременно запазва издръжливостта Лесно използване на plug-and-play; никога не изисква батерии или зареждане на 3,5-милиметров жак за слушалки за наблюдение в реално време, докато правите записи (зависи от приложението) и слушате възпроизвеждане, без да премахвате микрофона. всеки намалява шума от вятъра и предпазва капсулата от прах и мръсотия.

SmartMic

Brand

Saramonic

Saramonic микрофони