Разпродажба!

Държач за ръчни светкавици с адаптер към Bowens S-type байонет

55лв.

Изчерпан

Add to wishlist
Add to wishlist
Godox

Описание

Държач за ръчни светкавици с адаптер към Bowens S-type байонет

Държач за ръчни светкавици с адаптер към Bowens S-type Godox. Предназначен за работа с ръчни светкавици в комбинация с всички аксесоари за контралиране на светлината с Bowens S-type байонет.
Закрепването на главата се осъществява чрез специална клампа, осигуряваща бързо и стабилно монтиране на светкавицата. Лек и компактен, изработен от солидна пластмаса и подсилен в основата (при закрепването към статива) с метална вложка.

 

 

 

 

 

 

 

Регулируема, за да се побере на повечето спийдлайтове, Godox S-Type Speedlite Bracket за Bowens ви позволява да увеличите максимално потенциала на вашата светкавица на камерата, като същевременно ви позволява да използвате аксесоари на Bowens. Скобата поддържа вашата светкавица или вертикално, или хоризонтално, използвайки не надраскване, лек натиск, вместо закопчалки или лента. Държач за ръчни светкавици с адаптер към Bowens S-type байонетМодификаторите на светлината като рефлектори, меки кутии и шпионки се монтират в предната част на скобата, както биха направили на светкавичната глава на Bowens. Скобата се накланя близо 180 градуса и има 5/8 „приемник за монтиране на стойката.

Държач за ръчни светкавици S-type

 

Пълни спецификации: http://www.godox.com/EN/Products_S_type_Speedlite_Bracket.html

Brand

Godox

Godox